Diensten

Van het aanleggen en onderhouden van tuinen, tot aan het leveren van buitenmeubilair en speeltoestellen, wij doen werkelijk alles op het gebied van tuinen.
DSC_7406.jpg

Tuinonderhoud

Om uw tuin in een goede conditie te houden is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Wanneer u dit liever overlaat aan de vakman, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontdoen uw tuin van onkruid, verzorgen uw gazon, knippen uw hagen en bemesten uw beplanting. Ook voor het bestrijden van mollen kunt u bij ons terecht.

Wij leveren service op maat. U kunt dus zelf bepalen hoeveel onderhoudsbeurten u per jaar door ons wil laten uitvoeren. Of u ons nu voor wekelijks of halfjaarlijks onderhoud nodig hebt, wij staan voor u klaar!

Onderhoud bedrijfsterreinen

Vindt u het belangrijk dat uw bedrijf een professionele uitstraling heeft? Investeer dan in deskundig onderhoud van uw bedrijfsterrein.

Op basis van een jarenlange ervaring kunnen we u adviseren hoe we uw bedrijfsterrein het beste kunnen onderhouden. U betaalt voor onze service op basis van het aantal onderhoudsbeurten per jaar. Zo heeft u de kosten zelf in de hand.

Naast het standaard onderhoudswerk kunt u ook ons ook bellen voor allerlei klusjes rond uw pand. Of het nu gaat om een verstopte dakgoot, graafwerkzaamheden of het schoonspuiten van een muur; wij staan voor u klaar!

Tuinaanleg

Wij beschikken over kennis, ervaring en hulpmiddelen om een groot aantal verschillende taken uit te voeren. Dit heeft als voordeel dat u slechts één bedrijf hoeft in te schakelen voor de realisatie van uw tuin.  We kunnen u ruimschoots advies geven bij de herinrichting van uw tuin, hierbij denken we vaak erg praktisch. Uiteraard kunnen wij ook samenwerken met een door uzelf gekozen tuinarchitect.

Terreininrichting

Naast het inrichten van uw bedrijventerrein, leveren wij ook buitenmeubilair dat tegen een stootje kan. U kunt bij ons terecht voor de levering en plaatsing van afvalbakken, vlaggenmasten, brievenbussen en diverse speeltoestellen. Maar ook extra opbergruimte in de vorm van een schuur bij uw woning of bedrijfspand.

Houtconstructies

Denk hierbij aan vlonders, beschoeiing, maar ook schuttingen en hekwerken.

Zaag- en snoeiwerk

Niet zelden vormt een zieke en verzwakte boom een risico. Een omgewaaide boom kan resulteren in ernstig letsel en materiële schade aan bijvoorbeeld uw woning of auto. Om deze reden is het van groot belang de conditie van uw bomen regelmatig te laten controleren.

Wilt u een boom gaan kappen of snoeien? Voorkom ongelukken en kies voor professionele hulp. Wij beschikken over de kennis, ervaring en het nodige gereedschap om uw boom zo veilig mogelijk te verwijderen.

Indien gewenst kunnen wij de gekapte boom verwerken tot openhaardhout. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf uw haardhout te kloven. Om dit te vergemakkelijken kunt u bij ons een kloofmachine huren.

Grafonderhoud

Een goed onderhouden graf is een waardig eerbetoon voor uw dierbare overledenen. Niet iedereen beschikt over de kennis of de fysieke vermogens om een graf goed te onderhouden. Wij nemen u deze zorg graag uit handen.

Wij kunnen ook eventuele verzakte graven herstellen en aanslag op de grafsteen verwijderen met een speciaal reinigingsmiddel.

Planten bestellen

Gemak dient de mens! Bestel via ons uw planten en bomen en profiteer van ons brede netwerk. Ook wanneer u de planten liever zelf in de grond zet kunt u deze gewoon bij ons bestellen.


  • DSC_7546.jpg
  • DSC_7562.jpg
  • DSC_7581.jpg
  • DSC_7370.jpg
  • DSC05750.JPG